Find dit nye hjem på Bolighub

Opret en profil og start din søgning efter en lejebolig.

Find et hjem trin for trin

Her er et kort overblik over fordelene ved at bruge Bolighub til din boligsøgning.

1

Avancerede søge- og filterfunktioner

Bolighub har markedets bedste søge- og filtermuligheder. Det gør, at du kan finde lige netop den bolig, der passer til dig. Derudover har vi vores boligagent, som gør, at du kan blive notificeret, når en ny bolig bliver sat til salg, som matcher dine søgekriterier.

2

Prisanalyse

Når du klikker på en bolig, kommer du ind på dens detaljeside. For at hjælpe dig med at vurdere prisen på boligen, har vi lavet et prisanalyseværktøj. Dette værktøj viser dig den gennemsnitlige pris på lignende boliger i området. På den måde kan du nemt se, om boligen er overprissat eller ej.

3

Dialog med udlejere

På Bolighub er det nemt at komme i kontakt med udlejere. Via platformens besked-system kan du nemt og hurtigt kommunikere med udlejere om boliger, du er interesseret i.

4

Kvalitetsstandarder

På Bolighub lægger vi stor vægt på troværdighed. Derfor kræver vi, at udlejeren overholder de regler, der gælder for udlejning og annoncering af lejeboliger. Vi gør vores yderste for at sikre, at de boliger, du kan finde på siden, faktisk er til leje. Vi fjerner boligannoncer fra siden, så snart boligen er udlejet.