Om os

Bolighub er Danmarks nye boligportal for lejeboliger. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste boligportal for lejeboliger. Vi er dedikeret til at skabe forbindelse mellem mennesker og hjem og gøre det nemmere for lejere at finde det rette hjem og for udlejere at finde den rette lejer. Vores klare mål er at samle alle tilgængelige lejeboliger på det danske boligmarked, så boligsøgende får de bedste forudsætninger for at finde det rette hjem.


Vi har en unik viden om, hvad der er vigtigt for dig, når du vil leje eller udleje et hjem, og vores medarbejdere arbejder hver dag for at give udlejere og boligsøgende den bedste brugeroplevelse på Bolighub. Vi tilbyder et stort udvalg af attraktive lejeboliger og seriøse lejere, og vores smarte annonceringsmuligheder gør det nemmere end nogensinde at finde en lejebolig eller lejer.


Med seriøsitet og gennemsigtighed som nøgleord arbejder Bolighub for at skabe et mere gennemsigtigt lejeboligmarked. Vores mål er at give boligsøgende de bedste muligheder for at finde lige netop det rette hjem

Bliv en del af Bolighub

Bolighubs medarbejdere arbejder hver dag for at give udlejere og boligsøgende den bedste brugeroplevelse på portalen. Vores sikkerhedsafdeling sikrer, at alle annoncer er sikkerhedsgodkendt, inden de bliver offentliggjort på hjemmesiden, så boligsøgende kan finde en ny lejebolig uden at skulle bekymre sig om falske annoncer.


Vi er et team af dygtige og engagerede medarbejdere, der alle er dedikeret til at skabe Danmarks bedste boligportal for lejeboliger. Vi stræber efter at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle føler sig velkomne, og vi lytter altid til vores kunder og samarbejdspartnere for at forbedre vores produkt. Hvis du har spørgsmål eller ideer til, hvordan vi kan gøre det bedre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.


Vi er altid på udkig efter nye talenter til at blive en del af vores team. Vi synes, det er super interessant at arbejde med at skabe Danmarks bedste boligportal for lejeboliger fra et bruger- og teknisk perspektiv.

Kontakt os

Gå til kundeservice for hjælp.


For administration, mail og lignende henvises til:

Bolighub ApS

Gl. Kongevej 11-13

1610 København V

Danmark


E-mail: support@bolighub.dk

CVR-nr: 42354155


No to plastic